Хіти тижня. Комсомольців б'ють: Скандально відомому антимайданівцю дісталося у Києві від "фашистів"

Причиною для побиття стало те, що представники організації «антифашистський комітет України» 7 лютого за російські рублі вирішили надрукувати агітацію, де закликають боротися з «нацизмом».

Олександр Кононович. Фото: соцмережі.

Луцького комуніста Олександра Кононовича, який нещодавно очолив у Києві організацію «антифашистський комітет України», побили націоналісти. Про це у "Фейсбук" написав Сергій Філімонов, передають Патріоти України.

Зокрема, скандально відомий лідер комсомольців, антимайданівець та сепаратист отримав на горіхи від учасників Національного корпусу. Причиною для побиття стало те, що представники організації «антифашистський комітет України» 7 лютого за російські рублі вирішили надрукувати агітацію, де закликають боротися з «нацизмом». На пропагандистській листівці хотіли зобразити Вадима Папуру, сепаратиста, який загинув 2 травня в Одесі.

Зауважимо, брати Олександр та Михайло Кононовичі скандально відомі у Луцьку своєю антиукраїнською позицією та пропагуванням сепаратизму. Так, у лютому 2015 року Олександр в ефірі «новороської» передачі заявив «про неофашизм на Волині».

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...