Хіти тижня. Кондуктор столичного автобуса став зіркою мережі (фото)

У Києві пасажирів підкорив кондуктор автобуса, яка пробивав квитки незвичайним компостером, сам розсаджував людей і заряджав всіх хорошим настроєм.

Фото опублікував блогер Олександр Барабошко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні цей мужик сильно піднімав настрій пасажирам 118 автобуса. Квитки компостувати сердечками, цукерки дає пасажирам, сам проводить до порожніх місць і робить розсадку, жарти віджартовує", - зазначив Барабошко.

На його думку, це хороший приклад того, як можна якісно робити свою роботу.

Зазначимо, в мережі обговорюють пост. Тільки протягом першої години з моменту публікації його "лайкнули" понад 450 користувачів.

"Блін, у такого і зайцем не проїдеш - соромно"; "Це ж неймовірно круто"; "Клас"; "Він ще вірші читає"; "Якщо не поставлять термінали оплати на перила, доводиться вдаватися до хитрощів"; "Його б у Раду, дивись, і відвідуваність би зросла", - пишуть користувачі.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...