Хіти тижня. "Коротконогая порода специально для Х...йла": У мережі висміяли фото Путіна з жінками

Знімки викликали бурхливе обговорення в мережі і неабияк повеселили блогерів, адже у кожному регіоні для президента РФ знаходиться масовка із низькорослими жінками різного віку.

Високих жінок поруч із Путіним не буває. Фото: соцмережі.

Користувачі соціальних мереж помітили кумедну деталь, що на фото російський президент Володимир Путін майже завжди зображений вище жінок, які стоять поруч з ним. Кілька таких фото опубліковано в Twitter Главний ліберал, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що знімки викликали бурхливе обговорення в мережі і неабияк повеселили блогерів. "У Росії спеціально для Путена виведена порода коротконогих і низькорослих жінок", "Летючий загін ФСБ. Доставлять літаком в будь-яку точку Росії", "Це просто обіцяне зростання ВВП!", "Перед приїздом х*ла їм ноги відпилюють", "ітіть колотить, совок на 404 не закінчилася", - пишу вони під фото.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...