Хіти тижня. "Кошмар! На этой кровати Сталин умер?": Мережу обурили фото лікарні у зоні АТО

Лікувальний заклад у Кураховому на Донеччині перебуває просто в жахливому стані.

Ілюстрація:Donbass.ua

У мережі опублікували світлини жахливого стану лікарні в місті Курахове під тимчасово окупованим Донецьком. Їх розмістили на сторінці групи "Мар'їнка Zona АТО" у забороненій в Україні соціальної мережі "ВКонтакте", зазначають Патріоти України.

"Рубрика "Нам пишуть". Сьогодні нам знову прислали фото з інфекційного відділення лікарні в місті Курахове. Схоже, на наші заклики привести відділення в порядок ніхто не реагує. Особливо якщо врахувати той факт, що пишемо ми про це вже не перший рік", - йдеться в пості.

На знімках зображені палати з обдертими стінами, старими меблями і брудними матрацами.

Користувачі мережі також жахнулися умовами даного лікувального закладу і залишили під фотографіями свої обурені коментарі.

"З кожним роком все гірше", "Кошмар", "Цікаво, потрапивши туди, скільки ще болячок пристане?", "Просто хочеться, щоб головлікарю цієї лікарні довелося полікуватися в цьому відділенні", "На цьому ліжку Сталін помер?" - пишуть люди.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...