Хіти тижня. "Краплі крові і сечі вже виявляються на піджаках західних чиновників, і вони теж починають пахнути на весь світ російськими екскрементами", - Портников

Саме цей запах і є головна причина того, що російського прапору не буде на Олімпіаді.

Справжня ціна російських "перемог"... Ілюстрація: соцмережі.

"З російської сечею - як з російською нафтою. Всі знають, що ціна російських сортів - марки Urals - нижче ціни більш якісної марки Brent. Але в своїх розрахунках все одно чомусь орієнтуються саме на ціну Brent, підміняючи у власній свідомості і справжню якість, і справжню вартість російської нафти", - пише оглядач Віталій Портников у статті для espreso.tv, передають Патріоти України, та продовжує:

"Сеча російських спортсменів теж, начебто, нічим не відрізняється від аналізів їх суперників з інших спортивних команд - тільки ось є такою ж складною хімічною сумішшю, як нафта марки Urals. У нафти марки Urals не так вже й багато від високоякісної благородної нафти - але її можна продати і за отриману вигоду оплатити приготування «чесної» сечі, в якій не так вже й багато від сечі.

У російській реакції на рішення МОК найбільше вражає не те, що воно нарешті ухвалено - перед іграми в Ріо у комітету не вистачило сміливості, проте вистачило нахабства допустити на ігри фальшивосечовиків. А те, що рішення комітету, якому просто нікуди вже подітися перед обличчям тотальної картини російських підробок, сприймається як змова проти Росії, спроба «принизити» і «розтоптати».

Та ні, це не проти Росії влаштували змову. Це Росія влаштувала змову. Спочатку в Сочі - коли махлювали з сечею. Потім в Криму - коли махлювали з «ввічливими зеленими чоловічками» і «референдумом». Потім на Донбасі - коли махлювали з «протестами» і «добровольцями». Тому не потрібно прикидатися дрантям, як деякі російські спортсмени, що розповідають нам, що це все психопат Родченков, а вони просто мочилися в пробірки. Ні, це - сеча держави.

І вони діляться не на «чистих» і «нечистих», а на тих, хто попався і тих, кому вдалося уникнути викриття - але Олімпіаду було виграно. Всі в Росії прекрасно знають, що ніякого «повернення Криму до рідної гавані» не було, але була окупація і анексія – проте «Кримнаш». Всі в Росії прекрасно знають, що не було ніякої «російської весни», а були диверсанти на Донбасі, але вдалося дестабілізувати Україну і «покарати хохлів» за Майдан.

Росія купається у брехні, сечі і крові, ніби це нектар і амброзія - тільки весь інший світ бачить, що це брехня, кров і сеча. Бачать навіть ті, хто хотів би закрити очі і повірити в нектар і амброзію - тому вже не можна не бачити, тому що краплі крові і сечі вже виявляються на піджаках західних чиновників та політиків і вони теж починають пахнути на весь світ російськими екскрементами. Саме цей запах і є головна причина того, що російського прапору не буде на Олімпіаді".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...