Хіти тижня. "Краснодарские каннибалы уже в ЛыНыРы?": У мережі повідомили про страшні знахідки в окупованому Луганську

Люди знайшли на смітнику стопу лівої ноги, фрагмент лівої гомілки, частину лівої руки, ліву кисть, фрагменти стегна, а також жіночу сумку білого кольору і сонцезахисні окуляри.

В окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

В окупованому Луганську біля сміттєвих баків місцеві жителі виявили частини людського тіла. Новину передають Патріоти України.

Жителі окупованого міста в соціальних мережах повідомляють: «Вчора ввечері біля смітника, розташованого в районі будинків № 13-Б та № 15-А на кв. Дружби м.Луганська, виявлені частини людського тіла. Люди знайшли в ящику стопу лівої ноги, фрагмент лівої гомілки, частину лівої руки, ліву кисть, фрагменти стегна, а також жіночу сумку білого кольору і сонцезахисні окуляри».
У коментарях до даного посту користувачі зазначають: «Что? Краснодарские каннибалы в ЛыНыРы», «Кошмар! Что там происходит??? Неизвестно кто это ?».


Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...