Хіти тижня. "Кременчуцьке побоїще": На Полтавщині сталася масова бійка між активістами "Нацкорпусу" і поліцією (фото, відео)

У Кременчуці Полтавської області між поліцейськими і активістами партії "Національний корпус" сталася масова бійка.

"У суботу, 16 грудня, вранці активісти "Нацкорпусу" прийшли пікетувати кафе на бульварі Пушкіна, яке, на їхню думку, незаконно побудовано на території скверу. Кілька десятків активістів, в основному в масках, спробували обмалювати фасад будівлі та наклеїти на нього плакати", - передають Патріоти України з посиланням на "Кременчуцьку газету".

Поліцейські перешкоджали їм і заявили, що такі дії є незаконними. Спочатку все було мирно, але потім кілька активістів поскандалили з копами.

З криками: "Наших забирають!" вони накинулися на патрульних. У відповідь поліцейські застосували спецзасоби - газові балончики. Почалася бійка. При цьому одного з активістів все ж затримали і відвезли до районного відділу поліції.

Орендар кафе Сергій Кулинич заявив, що заклад має всі необхідні документи і побудований законно.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...