Хіти тижня. Кремль помстився Марку Фейгіну

Адквокат в останні роки вів справи українських політв'язнів, в тому числі Надії Савченко, журналіста Романа Сущенка та інших.

Марк Фейгін. Фото: соцмережі.

Більше не адвокатом був визнаний Марк Фейгін за рішенням Рада палати адвокатів Москви. Про це він повідомив в Твіттер, передають Патріоти України.

Причиною такого жорсткого рішення офіційно було названо вживання нецензурної лексики в соціальних мережах. Фактично, мова йде про три пости.

"Я звичайно ж оскаржу його в суді, але не сподіваюся, що там буде прийнято справедливе рішення", - сказав він в коментарі Інтерфакс. Марк Фейгін в останні роки вів справи українських політв'язнів, в тому числі Надії Савченко, журналіста Романа Сущенка та інших.

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...