Хіти тижня. "Крик душі: Моє звернення до депутатів коаліції БПП та НФ", - Олег Пономар

Лише ухваливши необхідні закони у жовтні нинішні депутати зможуть увійти до наступного парламенту.

У Верховній Раді. Фото: РБК.

"Я не звертаюсь до кремлівської популістської опозиції — вони нічого не будуть ухвалювати, їм сьогодні "чим гірше [країні], ти краще [нам]"). Ви розлітались на Канари в липні і ви не хотіли голосувати потрібні країні реформи. Але ви сказали — ми повернемось після відпочинку і все ухвалимо у вересні. Ось закінчився вересень (наступного тижня у вас знову відпочинок) і ви ухвалили лише реформу освіти (у перший же пленарний день). ОДИН ВАЖЛИВИЙ ЗАКОН — за весь місяць! Це — повна ГАНЬБА!", - пише оглядач Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не звертаюсь до вашої совісті й відповідальності за країну. Це марна справа. Я з звертаюсь до вашого почуття самозбереження. За такої роботи як зараз ніхто з вас не попаде до наступного парламенту. В наступній Раді сидітимуть лише кремлівські й популістські партії, бо всю свою кампанію вони збудують на повній "зраді" та зраджених надіях людей. І ми отримаємо Молдову навиворіт — євроатлантист Президент та додонна Рада.

У вас є лише один вихід — негайно та швидко ухвалити потрібні закони. Максимум до кінця жовтня. Ще є мізерний запас часу. Бо від моменту ухвалення потрібних законів і до моменту, коли це відчують люди, як правило, проходить рік-два. Що потрібно ухвалити в жовтні?

1 • Медичну реформу
2 • Пенсійну реформу
3 • Судову реформу
4 • Антикорупційний суд (або палати)
5 • Земельну реформу (обов'язково відкрити ринок землі; ринок землі як губка притягне світові гроші, які запрацюють в самій Україні; і це відчує гаманець кожного українця)
6 • Закон про мову
7 • Закон про швидку й прозору приватизацію
8 • Захистити европейську реформу "Нафтогазу"
9 • Всі закони (не два-три!) про повну дерегуляцію бізнесу (закони Нефьодова)
10 • Закон про відкриті партійні списки
11 • Скасувати депутатську недоторканність з 2020 року (аби зменшити потяг до парламенту криміналу та ділків від політики й бізнесу; тоді з'явиться шанс в молодих технократів, які писатимуть й ухвалюватимуть потрібні закони)

Лише ухваливши це все у жовтні ви зможете попасти до наступного парламенту. Бо тоді запрацює економіка і люди це відчують. Як це було в 2006—2007 роках, коли до кожної каси в будівельних супермаркетах стояла черга з двадцяти осіб. А ви зможете у 2019 році тріумфально ходити телеефірами й розповідати, що це ваша заслуга.

......

Зараз момент істини в країні. Ви або залишитесь в Історії лузерами, які за чварами між собою та грішми просрали шанс для країни (бо Україна втратить наступні два-три роки) — або ввійдете до Історії сміливими й прогресивними реформаторами, які прискорили кардинальні зміни в Україні. Вибір за вами".

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...