Хіти тижня. "Крим - це Україна": Скандальна російська співачка зробила несподівану заяву (відео)

Лоліта Мілявська, якій в минулому році заборонили в'їзд в Україну, не бачить нічого незаконного в своїх виступах на анексованому півострові.

Лоліта Мілявська заявила, що Крим - це Україна. Фото: скріншот з відео.

Лоліта Мілявська заявила, що Крим - це частина України. Про це співачка розповіла в інтерв'ю "Крючок TV", передають Патріоти України.

За словами Лоліти, для неї було несподіванкою те, що їй заборонили в'їзд на територію України, оскільки вона не їздила разом з президентом "оспівувати оду Криму". Вона також зазначила, що є громадянкою РФ і в'їхала в Крим, який Росія вважає своїм. "Для мене Крим в душі – це територія України", - заявила Лоліта.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...