Хіти тижня. "Лаври Пореченкова не дають спокою": Відомий російський футболіст засвітився зі зброєю в Сирії

Роман Павлюченко заявив, що він - "за мир в усьому світі", але чомусь сфотографувався із російською військовою технікою.

Роман Павлюченко у Сирії. Фото: соцмережі.

Колишній футболіст збірної Росії Роман Павлюченко потрапив у скандал з фото на військовій техніці в Сирії. Екс-нападник "Спартака" побував на російській авіабазі в Хмеймімі, де зіграв у футбол з військовими, передають Патріоти України.

"Це була незабутня поїздка до Сирії. Були сумніви, страх, але не пошкодував. Була мрія побачити своїми очима нашу військову техніку, потиснути руку хлопцям, які так відважно охороняють наше життя, пограти з ними в футбол. Так хочеться, щоб все це закінчилося і був мир у всьому світі ", - написав Павлюченко на своїй сторінці в Instgram, але пізніше видалив пост.

Проте, в Telegram-каналі "Спорт і плітки" з'явилося фото Павлюченко на броньовику. "Ще одному лаври Пореченкова не дають спокою. Футболіст Роман Павлюченко на бронемашині" Тигр "пристрілюється", - підписали знімок автори каналу.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...