Хіти тижня. Легендарна супермодель покрасувалася у вишиванці від українського бренду (фото)

Секс-символ 1990-х, вибрала синє плаття-вишиванку з етнічним червоно-білим орнаментом на "Тиждень моди" в Парижі.

Клаудія Шиффер. Фото: соцмережі.

Зарубіжні зірки все частіше вибирають український дизайнерів. Одним з сьогоднішніх фаворитів зірок є бренд March11, заснований стилістом Робертом Міщенко в Нью-Йорку. У речах від цієї марки вже з'являлися Джіджі Хадід, Констанс Яблонски, Адель та інших. Новину передають Патріоти України.

Тепер до цього списку приєдналася і Клаудія Шиффер. Модель, яка стала секс-символом 90-х, вибрала синє плаття-вишиванку з етнічним червоно-білим орнаментом на "Тиждень моди" в Парижі. Стильний образ доповнили бежеві човники на шнурівці і мінімалістичні прикраси.

Бренд March11 з'явився на світ завдяки Роберту Міщенко і Світлані Головченко. Головна спеціалізація марки – це вишиванки. Хоч бренд і базується в США, виробництво речей знаходиться в Україні.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...