Хіти тижня. Легендарний голлівудський актор з українським корінням святкує 102-й день народження

Іссур Данилович Демський народився 9 грудня 1916 року в родині емігранта з Одеси і пишається своїм корінням.

Кемерон, Кірк і Майкл Дуглас. Фото: Getty.

Зоряний актор "золотої ери" Голлівуду Кірк Дуглас 9 грудня відсвяткував день народження. Знаменитості виповнилося 102 роки. У зв'язку з такою подією сім'я актора зворушливо привітала його в мережі, передають Патріоти України.

Так, знаменитий син Майкл Дуглас на своїй сторінці в Facebook запостив відео, в якому присутні архівні фото Кірка, а також знімки в оточенні родини. "З 102-м днем народження, тато. Ти – мій герой, і я тебе люблю", – написав Майкл.

У свою чергу зоряна невістка Кірка, Кетрін Зета-Джонс також адресувала свекру зворушливі рядки. "Вітаю з 102-м днем народження найкрасивішого чоловіка. Ми любимо тебе, Кірк", – написала Кетрін і також поділилася роликом, зібраним з архівних фото з Дугласом-старшим.

Приєднався до привітань і внук Кірка, Кемерон Дуглас. Він розмістив чорно-біле фото, де знаменитий дідусь постає разом зі своєю правнучкою. "З днем народження джентльмен з джентльменів, зі справжнім золотим серцем. Ми любимо тебе", – прокоментував фото Кемерон.

46755427_531265567388682_2203391855074425694_n
Кірк Дуглас з правнучкою
Фото: instagram.com/cameronmorrelldouglas.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...