Хіти тижня. Ломаченко - Ригондо: Стало відомо, скільки боксери отримали за бій і чому кубинець відмовився продовжувати поєдинок (відео)

Кубинський супер-чемпіон за версією WBA у другій легшій вазі Гільєрмо Рігондо переконує, що тепер йому немає прощення після бою з українцем Василем Ломаченком.

Василь Ломаченко

Таку заяву спортсмен зробив одразу після двобою, передають Патріоти України.

"Я програв, але все через мою руку. У другому раунді я зазнав пошкодження у районі передпліччя, відтак більше не міг продовжувати бій", – зауважив він.

Також названі гонорари спортсменів за цей поєдинок. За даними видання Boxingnews24, Ломаченко отримає близько 1,2 мільйонів доларів. Дохід кубинця істотно менше - близько 400 тисяч доларів.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Рігондо завершився достроковою перемогою українця перед початком сьомого раунду. Поєдинок відбувся у американському Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden уранці 10 грудня.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...