Хіти тижня. Лондон рукоплеще: Полтавський ресторан визнаний кращим у Європі

На премію номінувалися також три київських заклади: ресторани «BAO», «Гра з вогнем» і бар Barvy.

Shade Burger отримав нагороду за дизайн. Фото: the-village.У Лондоні 5 жовтня вручили премії за найкращий ресторанний і барний дизайн року - Restaurant & Bar Design Awards. У номінації «Європейські ресторани» переміг Shade Burger з міста Полтава, передають Патріоти України.

Його дизайн розробляла студія YOD design lab під керівництвом Володимира Непийвода, пише the-village. На премію номінувалися також три київських заклади: ресторани «BAO», «Гра з вогнем» і бар Barvy.

YOD design lab - дизайн-студія, заснована в 2004 році Володимиром Непийводою і креативним директором Дмитром Бонеском. Базується в Києві. Студія працює в сфері комерційних інтер'єрів, розробляючи дизайн для готелів, ресторанів, барів і кафе. Займалася дизайном закладів: «Риба в огні» (Одеса), Copper Head (Івано-Франківськ), LoggerHead (Київ), BAO (Київ) та інших.

Нагорода Restaurant & Bar Design Awards існує дев'ять років. Це конкурс, присвячений дизайну приміщень для харчових продуктів і напоїв. Він охоплює всі простори, від кораблів до аеропортів, музеїв, бургерних-фургонів і установ Michelin.


Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...