Хіти тижня. Львів'янка розбурхала мережу гнівним зверненням до українців

Багатьох розчарували салюти та феєрверки в місті, які тривали, незважаючи на прохання українських військових, що воюють на Донбасі.

Так, місцева мешканка Ольга Вербицька написала гнівний пост, який одразу підтримали однодумці, передають Патріоти України.

"Був час, коли я пишалася, що я львів'янка, коли я в будь-якому куточку світу за гідність львів'ян "боролись" до знемоги, але зараз - мені соромно! Ми дивним чином стали негідниками, яким байдуже чийсь біль. Невже ті салюти чи петарди важливіші за спокійний сон та поваги до тих, хто був на війні? Ви ходите від клубу до клубу, від генделика до генделика і для вас життєво важливо запустити салют?" - обурилася вона.

Користувачі розділили її обурення. "Для засобів, витрачених на цю піротехніку, можна було б знайти краще застосування", - пишуть вони.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...