Хіти тижня. "Лиса башка!": Сталася перепалка між Ківою та волонтерами, які шукали Ноздровську (відео)

Голова Соціалістичної партії почав сварку з волонтерами, коли обговорювалося питання щодо загибелі жінки.

Фото: Znaj.ua.Голова Соціалістичної партії України, екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа посварився із волонтерами, які шукали загиблу сестру жертви резонансної ДТП Ірину Ноздровську. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook Михайло Ковальчук, передають Патріоти України.

Це сталося, коли обговорювалося питання щодо загибелі жінки.

"Зі словами обережно, максимально обережно. Бо я Ірину знаю. Нема Іри. Не потрібно йти на місце", - заявив волонтер. У результаті в розмову втрутився Ківа.

"Ти б головою подумав своєю, перш ніж говорити. Там дочка стояла", - заявив він. Після цього почалася словесна перепалка між Ківою та волонтером.

"Не розповідай, як мені жити. Хочеш когось вчити жити, йди вчи жити. Я її не побачив. Думай ти своєю головою. Герой такий намалювався. Що приїхав сюди піаритися? Герой, блін, лиса голова, блін. Де ти був всі кілька днів. Хочеш прийти зі мною поговорити, відійди і поговори", - заявив волонтер. Він запропонував зорганізуватися і знайти вбивцю.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...