Хіти тижня. Лису "красуню" забирайте собі: Офіційний Кишинів вимагає повернути гроші за "новорічне опудало" з України

Мер Кишинева пообіцяла встановити нову ялинку за власний рахунок. Дерево висотою 19 метрів зрубали на території колишнього дитячого садка.

Молдованам не потрібна "лиса" ялинка. Фото:realitatea.md

Гроші за новорічну ялинку з України вимагає повернути влада столиці Молдови Кишенева. Повернути кошти погодилась компанія, що транспортувала дерево. Про це повідомляє Realitatea, передають Патріоти України.

Ялинка, яку привезли 2 грудня, мала поганий вигляд. Дерево зрубали на гірськолижному курорті "Буковель" і воно постраждало при транспортуванні. Дерево мало стати головною ялинкою країни.

Мер Кишинева пообіцяла встановити нову ялинку за власний рахунок. Дерево висотою 19 метрів зрубали на території колишнього дитячого садка.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...