Хіти тижня. "Майоре, займіть позицію": Соцмережі підняли на сміх розмову Путіна з голубом (відео)

Гуляючи Рогожським духовним центром Російської православної старообрядницької церкви (РПСЦ) у Москві Путін ні з того ні з сього заговорив до птаха, що ходив по землі.

Путін поговорив з голубом. Скріншот.

Користувачі соцмереж активно обговорюють відео, на якому президент Росії Володимир Путін вітається з голубом під час відвідування православної старообрядницької церкви в Москві.

Відеоролик опублікував у Twitter журналіст Кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

Глава Кремля відвідав 31 травня Рогожський духовний центр Російської православної старообрядницької церкви (РПСЦ) у Москві.

Під час прогулянки по території Центру, Путін привітав голуба, який опинився у нього на шляху. Однак птах не оцінив жесту глави Кремля, поспішаючи втекти в сторону.

Користувачі соцмереж не могли пройти повз незвичайної поведінки президента Росії, жваво взявшись будувати здогади, ким "насправді" був голуб і яку спецслужбу він представляє.

Також коментатори пригадали, що Путін колись порівнював себе з "голубом із залізними крилами".

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 10:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...