Хіти тижня. Мандрівникам на замітку: Ці три трюки допоможуть вам першими отримати багаж в аеропорту (фото)

Працівник аеропорту Томас Ло Шутоуто розповів про деякі секрети, які мають знати пасажири.

Ілюстрація: sat.biz.ua

Відпочинок починається в аеропорту. Це може підтвердити кожен подорожуючий. Однак навряд чи ми хочемо довго затримуватися у "повітряних воротах", повідомляють Патріоти України з посиланням на life.pravda.com.ua.

Особливо втомливою буває остання процедура, яку потрібно пройти у місці прибуття, - отримання багажу.

Існує кілька секретів, які допоможуть пришвидшити цей процес. Ними поділився з виданням Time працівник аеропорту Томас Ло Шутоуто.

Будьте останньою особою на реєстрації

Сумки завантажуються в літак у кілька підходів. Відповідно, якщо ваші валізи будуть останніми на завантаження, то вони стануть першими на вивантаження.

Отримайте спеціальні наліпки на валізу

Попросіть представника авіакомпанії на стійці реєстрації прикріпити наклейку про наявність крихких предметів у вашій сумці.

Валізи, які позначені як "крихкі", зазвичай завантажуються пізніше і викладаються на стрічку з вантажами першими. Крім того, їх також менше кидають вантажники.

Недоліком такої тактики, однак, є те, що ці наклейки співробітники аеропорту можуть елементарно не побачити.

Станьте членом клубу авіакомпанії

Ваш багаж гарантовано буде мати пріоритетну позначку, якщо ви станете постійним клієнтом авіакомпанії. Таку ж наліпку ви отримаєте при купівлі квитка першого чи бізнес-класу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...