Хіти тижня. Матч в Берліні завершився скандалом, в епіцентрі якого опинився лідер збірної України Андрій Ярмоленко

Український футболіст отримав передачу від Кагави і міг забивати зі зручної позиції. Однак був відверто збитий у штрафному господарів.

Українського футболіста під час гри збили з ніг. Фото: скріншот з відео.

Дортмундська "Боруссія" втратила очки в 19-му турі чемпіонату Німеччини проти "Герти". Матч в Берліні завершився не тільки внічию 1:1, але й справжнім скандалом. У його епіцентрі опинився лідер збірної України Андрій Ярмоленко. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на gazeta.ua.

Інцидент стався на останній хвилині доданого часу. Вийшовши на заміну, Ярмоленко отримав передачу від Кагави і міг забивати зі зручної позиції. Однак був відверто збитий у штрафному господарів. Точніше - завалений борцівським прийомом. Захисник "Герти" Лустенбергер схопив Андрія двома руками і повалив на газон. Але арбітр зустрічі Крістьян Дінгерт не побачив жодного порушення правил. Також він відмовився від можливості подивитися відеоповтор.

Коментатор російського каналу "Матч! Футбол 3" був в шоці від такого суддівства. "Арбітр повинен призначити пенальті! Ми ж все з вами бачили! Це ситуація спеціально для повтору. Дивіться, що відбувається! Лустенбергер двома руками просто кидає Ярмоленка на газон. Це скандал", - сказав коментатор в прямому ефірі.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...