Хіти тижня. "Мажорні розваги": Стало відомо про стиль життя харківського стрілка і його витівки (фото, відео)

У Харкові група молодих людей влаштувала своєрідну розвагу посеред білого дня. Один із молодиків вийшов на балкон і влаштував стрілянину з пістолета.

Він зробив п'ять пострілів в напрямку тротуару і будинку навпроти, після чого повернувся в квартиру будинку, де хтось із друзів попередив: "Зараз копів викличуть, Рома". Свою неадекватну витівку черговий мажор скоїв в будинку по вулиці Пушкінській, 54, передають Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

Дійсно, копи не забарилися, адже інформація про інцидент надійшла у відділок поліції вже о 12.20. У квартирі затримали стрілка і ще трьох його друзів.

За даними голови прес-служби управління Нацполіції в області Олени Баранник, за цим фактом вже порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 ККУ (хуліганство із застосування вогнепальної зброї). За твердженням Баранник, наразі рано казати, що стрілянина відбувалася саме з пістолету, оскільки поки що ця зброя кваліфікується як "предмет, схожий на пістолет". Він направлений на експертизу. За такі "розваги" молоді люди можуть отримати від 3 до 7 років тюрми.

Відео із стрілком було викладене у Instagram на сторінці tvorok.druzhbi, саме ж відео підписали як "За друзей не жалко стрел".

Після того, як користувачі почали поширювати цей допис у соцмережах, цей акаунт закрили. А втім, на цьому ж акаунті було розміщене фото, де Роман зі зброєю позує біля деканату на факультеті іноземних мов Харківського університету імені Каразіна.

Офіційно ім'я "героя" поки не повідомляють ані в ГУ Національної поліції в Харківській області, де пообіцяли прокоментувати цей інцидент пізніше, ані у прес-службі університету, адже це офіційні дані.

А втім, виданню NewsRoom вдалося дізнатися, ким насправді є стрілок. У Instagram хлопець підписаний як damn.sultan.

На його сторінці можна знайти відео, зроблені в тій же квартирі, з якої були зроблені постріли. Так само є знімки, зроблені в ХНУ. Крім того, в його профілі розміщено посилання на профіль "ВКонтакте", де хлопець фігурує під ім'ям Роман Добренький.

У квітні 2016 року молодий чоловік писав в групі "ХНУ імені В. Н. Каразіна" "Вконтакте", що збирається подавати документи на відділення арабської та англійської мови факультету іноземних мов. Щоб переконатися, що ім'я та прізвище не вигадані, журналісти видання зателефонували в деканат, де й підтвердили, що у них дійсно вчиться студент з таким ім'ям.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...