Хіти тижня. Мажори розважались: "Всунули петарду собачке под хвост...", - зоозахисник про жахливий злочин юних шкуродерів (фото 16+)

Після вибуху петарди поранений собака пробіг вздовж стіни будинку і, протиснувшись крізь вузьку щілину решітки, звалився у підвал. Серед покидьків і нащадок високого київського чиновника. На цей вчинок поліція бездіє, обурюються люди

Підвал, куди песик втік від мучителів. Фото: соцмережі.

До жорстокого знущання і підриву петардою собаки можливо причетний син київського чиновника. Про це повідомив активіст і зоозахисники Віталій Черняховський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, до цього жахливого злочину причетна банда, очолювана сином чиновника Святошинської районної державної адміністрації Києва", - написав він. Віталій нагадав, що страшний інцидент стався на вулиці Академіка Булаховського, 5д.

"Після вибуху петарди собака пробіг вздовж стіни будинку і, протиснувшись крізь вузьку щілину решітки, звалився у підвал. Коли його підняли, побачили страшну картину: поряд з розірваним хвостом була величезна діра з крові і м'яса. Песик загинув", - уточнив Черняховський.

За його словами, активісти вимагають відкрити кримінальне провадження за частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу України ("жорстоке поводження з тваринами").


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...