Хіти тижня. "Мене ж просили": Скандальна українська співачка-зрадниця заявила про поверення до Києва (фото, відео)

Ані Лорак готує в Києві нову концертну шоу-програму, з якою планує виступити в Москві, Санкт-Петербурзі та Мінську.

Ані Лорак. Фото: edinstvennaya.ua

Опальна українська співачка Ані Лорак, яка давно покинула Київ, а також фактично проживає і працює в Росії, знову удостоїла своїм візитом українську столицю. Відео з репетиції, яке підтверджує факт, що Лорак перебуває в Києві, співачка опублікувала в своєму Instagram-акаунті, повідомляють Патріоти України.

Безумовно, публікація викликала шквал емоцій. Крім сотень компліментів щодо зовнішності співачки, їй пригадали і зраду. У той же час шанувальники скандальної артистки відзначили, що з нетерпінням чекають її виступів, в тому числі і в Україні.

"Чекаємо в Україні. Ми Вас любимо!" - красномовно запрошують артистку в рідне місто, яке вона раніше покинула. Крім того, в Instastories співачки було опубліковано відео з ресторану з геолокацією "Київ".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...