Хіти тижня. "Мясо со Светлодарской дуги": У мережі розповіли про нові втрати бойовиків "ЛДНР"

В окуповані Горлівку та Єнакієво продовжують привозити вбитих та важкопоранених терористів.

Кладовище бойовиків на Донбасі. Фото: соцмережі.

У міськлікарні № 2 окупованій Горлівки Донецької області привозять поранених і загиблих бойовиків з їх позицій в районі Світлодарської дуги, передають Патріоти України.

Волонтер, боєць спецпідрозділу «Їжачок» Анатолій Токарев повідомляє, що 28 лютого, вранці в лікарню поступили три тяжкопоранених бойовика, крім того в моргу знаходяться ще два тіла учасників незаконних збройних формувань. Волонтер додав: «Последние дни в основном мясо со Светлодарского направления!».
Крім того, український волонтер і лікар з Єнакієвого Олександр Чернов повідомив, що в останні дні з району Південної Ломуватки (селище в 10 км на схід від окупованого бойовиками «ДНР» Дебальцевого Донецької області) і Кадіївки (колишній Стаханов Луганської області) надійшли три трупи і четверо поранених бойовиків «ЛНР».

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...