Хіти тижня. "Мій мозок зламався на цій фразі": Мережу розсмішив пропагандистський білборд в окупованому Луганську (фото)

Російські пропагандисти так намагалися вигадати щось яскраве, що і самі заплуталися в сенсах сказаного.

Пропагандистський білборд в Луганську. Фото: ЗМІ

В окупованому Луганську встановили нові пропагандистські білборди, які здивували і розвеселили соцмережі. Про це написав журналіст Андрій Діхтяренко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"До знущань фізичного і морального спрямування додаються знущання інтелектуальні. Це білборд в окупованому Луганську: "Ми любимо щиро, як діти. Так, що загадковіше на світі, ніж російська душа", - описав білборд він.

Діхтяренко пояснив, що напис на білборді має очевидні помилки в пунктуації.

"Мій мозок зламався на цій фразі. Ось що вони хочуть сказати? Читається, ніби "ми любимо так", що аж "загадковіше нашої російської душі". Про це говорить пунктуація. Але хто ці "ми" в такому випадку, "які стоять за росіянами"? Точніше, що ховаються за російською душею? І чому щирість призводить до ще більшої загадковості?", - написав журналіст.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...