Хіти тижня. Мішки з битим "гібридним м'ясом" переконують найліпше: На українську сторону перебіг найманець Путіна

Колишній бойовик закликав учасників незаконного збройного формування скласти зброю та повернутися до мирного життя.

Втрати для молодого чоловіка виявилися переконливими. Фото: соцмережі.

На Донеччині колишній учасник російсько-терористичних військ перебіг на територію, контрольовану Україною. Здався владі. Сталося це, коли він на власні очі побачив жахливі наслідки бойових дій, передають Патріоти України.

Навесні 2014 року молодий чоловік піддався на агітацію і пішов захищати "русский мир". Спершу стояв на блокпості в районі Сіверського Донця, спиняв та перевіряв машини на трасі. А коли "ДНР" почали відступати, потрапив до Горлівки. Прямо з вулиці народна міліція забрала його до воєнкомату - водити тентований КамАЗ.

Тікати вирішив, коли довелося перевозити останки мертвих товаришів. "Вантажив у мішках, ну, просто м'ясо, - пояснив втікач. - Я зрозумів, куди потрапив і що це таке". Колишній бойовик закликав учасників незаконного збройного формування скласти зброю та повернутися до мирного життя. "Пацани, кидайте зброю, йдіть додому, - заявив він у відеозверненні. - Не треба воювати".

Нині чоловік перебуває вдома з родиною. Згідно із програмою "Тебе чекають вдома", його мають звільнити від кримінальної відповідальності, повідомила СБУ.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...