Хіти тижня. Місто-привид, місто-пустеля: Шокуючі фото окупованого Донецька

У мережі опублікували фото пустельних вулиць тимчасово окупованого Донецька. Знімки в Twitter виклав користувач Donetsk2017, повідомляють Патріоти України.

«Доброго ранку, Донецьк!», – так підписано фото.

На кадрах з підконтрольного бойовикам «ДНР» міста видно порожні вулиці. На дорогах їздить тільки громадський транспорт. Особистий автотранспорт майже не зустрічається на дорогах. Місто з колись майже мільйонним населенням здається вимерлим.

Примітно що на вулицях майже не видно людей. В основному люди збираються на зупинках, звідки їх розвозить по місту громадський транспорт.


Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...