Хіти тижня. Місцеві зраділи: Фото звільненого селища під Горлівкою (фото)

За час окупації бойовики практично повністю знищили Шуми.

Із селища Шуми можна побачити окуповану Горлівку. Фото: соцмережі.

Український блогер Мирослав Олешко на своїй сторінці в соцмережі опублікував кадри з взятого під контроль ЗСУ селища Шуми, розташованого під окупованою Горлівкою, передають Патріоти України.

За час окупації бойовики практично повністю знищили Шуми. Зараз там залишилося кілька мирних жителів. Олешко зазначив, що визволителів вони зустріли з великою радістю, оскільки селище тепер опинилося під захистом України.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...