Хіти тижня. Між справедливістю та відкупом: Батько збитого Шуфричем хлопця прокоментував сімейну трагедію

Після приїзду батька потерпілого поінформували про всі обставини події та лікуванні, а також запропонували перевезти Олексія в приватну клініку, на що чоловік погодився.

Батько хлопця, який постраждав у ДТП. Фото: скріншот з відео.

Потерпілий в ДТП з Нестором Шуфричем-молодшим Олексій Мельниченко перебуває в свідомості і намагається спілкуватися. Про це повідомив ТСН батько потерпілого Віктор Мельниченко, який сьогодні приїхав до Києва, передають Патріоти України.

«На вигляд син слабкий, говорити не може, тому що підключений до систем. Але на питання реагує адекватно, спілкується знаками. Лікарі, які ним займаються, кажуть, що динаміка поліпшення стану позитивна», - розповів Віктор.

За словами батька потерпілого, дізнаватися, де зник син довелося через його друзів в Інтернеті, деякий час батьки не знали, що сталося з хлопцем. «Ми дізналися про подію пізно - десь через півдоби. Це і наша вина, звичайно, тому що не взяли повних даних, де син буде знаходитися, коли поїде до Києва. Через його друзів в Інтернеті знайшли його. Він тут знаходився декілька днів з питань працевлаштування. Він закінчив аграрний університет за спеціальністю меліоратор, але в силу ряду причин не став працювати за фахом. Він хотів влаштуватися баристою, він уже працював за цією професією вдома», - повідомив чоловік.

Зі стороною винуватця аварії спілкування відбувається плідно. Після приїзду батька потерпілого поінформували про всі обставини події та лікуванні, а також запропонували перевезти Олексія в приватну клініку, на що чоловік погодився.

«Злоби немає, вони поводяться по-людськи. Ми не хочемо ніякої помсти. Єдине, що хочемо, - це вирішити цю проблему. Проблему як для нас, постраждалої сторони, так і для сторони винних. Наше єдине бажання - це щоб Олексій видужав і встав на ноги. З їхнього боку робиться все можливе», - запевнив Мельниченко.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...