Хіти тижня. "Мне все п***й", або Мажор по-азербайджанськи: Онук іноземного дипломата погрожував пістолетом активістам у центрі Києва (відео)

Активісти викликали поліцію, яка встановила особи агресивних молодих людей.

Іноземні підлітки образилися через зауваження. Фото: скріншот з відео.

У Києві агресивні підлітки азербайджанської національності погрожували зброєю і обіцяли влаштувати «полювання» на активістів проекту «ЗупиниЛося» через зауваження про паркування. Відповідне відео оприлюднено на YouTube-каналі проекту, передають Патріоти України.

Проект «ЗупиниЛося» - це аналог популярного в Росії руху «Стоп Хам», запущений журналістами Костянтином Андріюком та Сергієм Болотниковим. Активісти виходять на вулиці Києва і борються з хамством на дорогах, вказуючи автомобілістам на порушення ПДР. Все, що відбувається журналісти знімають на камери.

Під час чергового рейду на площі Перемоги в Києві активісти зробили зауваження водієві мікроавтобуса про неправильну парковку. Через те, що чоловік відмовився правильно припаркувати машину, активісти наклеїли на його автомобіль картинку з написом «Обережно лось».

У відповідь на це, чоловік і його товариші азербайджанської національності почали погрожувати журналістам. Один з хлопців став хвалитися зв'язками в посольстві, а потім почав погрожувати зброєю. «Я тебе можу знайти, ти мене не знаєш. Я з посольства, мій дід з посольства Азербайджану, я все можу ... Мені все п *** й», - сказав один з підлітків. В результаті активісти викликали поліцію, яка встановила особи агресивних молодих людей.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...