Хіти тижня. "Мне все п***й", або Мажор по-азербайджанськи: Онук іноземного дипломата погрожував пістолетом активістам у центрі Києва (відео)

Активісти викликали поліцію, яка встановила особи агресивних молодих людей.

Іноземні підлітки образилися через зауваження. Фото: скріншот з відео.

У Києві агресивні підлітки азербайджанської національності погрожували зброєю і обіцяли влаштувати «полювання» на активістів проекту «ЗупиниЛося» через зауваження про паркування. Відповідне відео оприлюднено на YouTube-каналі проекту, передають Патріоти України.

Проект «ЗупиниЛося» - це аналог популярного в Росії руху «Стоп Хам», запущений журналістами Костянтином Андріюком та Сергієм Болотниковим. Активісти виходять на вулиці Києва і борються з хамством на дорогах, вказуючи автомобілістам на порушення ПДР. Все, що відбувається журналісти знімають на камери.

Під час чергового рейду на площі Перемоги в Києві активісти зробили зауваження водієві мікроавтобуса про неправильну парковку. Через те, що чоловік відмовився правильно припаркувати машину, активісти наклеїли на його автомобіль картинку з написом «Обережно лось».

У відповідь на це, чоловік і його товариші азербайджанської національності почали погрожувати журналістам. Один з хлопців став хвалитися зв'язками в посольстві, а потім почав погрожувати зброєю. «Я тебе можу знайти, ти мене не знаєш. Я з посольства, мій дід з посольства Азербайджану, я все можу ... Мені все п *** й», - сказав один з підлітків. В результаті активісти викликали поліцію, яка встановила особи агресивних молодих людей.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...