Хіти тижня. Моральні виродки: Як фальшиві військові обманюють водіїв (фотодоказ)

На українських дорогах з'явилися фальшиві військові, які виманюють гроші у добросердих водіїв.

Моральний піз...! Останніх кілька років маю звичку завжди підвозити людей у формі. Тиждень тому, повертаючись з роботи додому по трасі Чоп-Київ, дивлюсь на виїзді зі Стрия, стоїть військовий з рюкзаком і спиняє авто. Я зупиняюсь, кажу сідайте. Перша фраза «але я не маю грошей». Кажу, та взагалі не питання. Запропонував води, яблук.

Розказує свою страшну історію про поранення, як у Чернівцях у госпіталі лежав, і їде, щоб побачити діточок, живе в Червонограді. Питаю, а чому не на автобусі, а тут на окружній стояли? Автобус не взяв, бо посвідчення і військовий квиток забув у госпіталі. Ну добре. Доїжджаємо до Львова, а він починає, майже зі сльозою на очах, просити гроші, щоб хоч з чимось до діточок приїхати. Каже, віддам, на картку скину. Кажу не треба , просто дав йому і все.

Сьогодні їду, на виїзді зі Львова знову в формі хтось спиняє машину, зупиняюсь, сідає в машину і знову «але я не маю грошей». Чую щось знайоме. Я подивився і офігів. Ну, думаю, що буде далі розказувати. Те саме, тільки з львівського госпіталю в Івано-франківську область, в село, їде. Я послухав хвилин 10-15, а потім кажу а ви зі мною тиждень тому їхали. Він чуть не обкакався. Замовк і ні слова. Я по середині дороги його висадив. Шкода, що спішив на операцію, а так би, як мінімум, потрібно було голого впустити по трасі без форми. Навіть не знаю, як таких моральних виродків краще наказувати.

Фото "героя":


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...