Хіти тижня. Москва наш: У мережі з'явились вражаючі відео святкування мусульманського свята у російській столиці

​1 вересня мусульмани відзначили свято Курбан-байрам.

Правоохоронці розгорнули додаткові сили для забезпечення громадського порядку під час надзвичайно масових заходів біля головних мечетей міста, повідомляють Патріоти України.

Десятки вантажівок вишикувалися вздовж проспекту Миру, неподалік від Московської соборної мечеті. Співробітники правоохоронних органів також забезпечують порядок біля Московської соборної мечеті на Великій Татарській вулиці.

Прохід людей на вулицю здійснюється тільки через рамки металошукача. Нагадаємо, що Курбан-байрам — одне з головних мусульманських свят. Він знаменує закінчення хаджу.


Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...