Хіти тижня. Моторошна смерть: Стало відомо про нещасний випадок із зниклою в Києві дівчиною (фото, відео)

Причиною смерті дівчинки стало падіння з висоти.

Недобудова, із якої, імовірно, випала дівчина. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 16 березня, в Києві на проспекті Перемоги (Святошинський район) на території недобудованого будинку виявили тіло дівчинки 2005 року народження. Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Наголошується, що причиною смерті дівчинки стало падіння з висоти. Її тіло було виявлено близько 12:00. "За попередньою інформацією, загиблою виявилася розшукувана дівчинка. Вона була 2005 року народження. Встановлюються всі обставини події", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що сьогодні на сторінці "Київ Оперативний" з'явилася інформація про розшук зниклої Марини Пустовіт, яка так само була 2005 року народження. Можливо, загиблою виявилася саме це дівчинка, але офіційних даних з цього приводу немає.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...