Хіти тижня. Моторошний вміст: Мережу шокувала знахідка у м'ясі, яке купили в Одесі (фото)

Всередині м'яса був виявлений ехінококовий міхур.

Ілюстрація:Zakaz.uaУ м'ясі, яке продавали в Одесі, покупець знайшла утворення чорно-жовтого кольору. Фотографії моторошної знахідки опубліковано на сторінці в Facebook "Чорний список Одеса", зазначають Патріоти України.

"Ось таке купили м'ясо в вакуумі, відомої, *ковбасної* марки ГЛОБИНО. Розкрила, почала різати і знайшла щось схоже на кісту з чорно-жовтим вмістом. Порадившись з мамою-лікарем, ми прийшли до висновку, що це ехінококовий міхур в явно не свіжому, полежаному м'ясі (в свіжому кісти з глистами світлі), яке успішно відпрацювали для реалізації", - повідомила одеситка.

""А справка..лабораторный анализ..Болезнь на лицо, опасно..", "Жуть", "Эхинококки 60% поражают печень, 30% легкие и 10 остальные внутренние органы:мозг, глаза, почка. Не мышцы! Может просто какой-нить давнишний абсцесс.но вообще бе", "Отвратительно. Но господа, давно известно, в вакууме чаще всего не свежий продукт", - пишуть користувачі в коментарях під дописом.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...