Хіти тижня. Може, їм ще Януковича повернути? Українці обурені вчинком хмельницької поліції

Поліцейські вшанували пам'ять бійця "Беркута", що загинув, штурмуючи Майдан.

В Хмельницькій області вшанували пам'ять старшого сержанта роти міліції особливого призначення Миколи Симисюка, який загинув під час подій на Майдані 20 лютого 2014 р. Відповідна інформація була опублікована на сторінці Теофіпольського відділення поліції в Facebook, зазначають Патріоти України.

Здавалося б, звичайна річ для сучасної України, яка створює нових героїв, шукає нові цінності. Але є одне але.

"Старший сержант міліції Симисюк М. М. – один з бійців так званої "чорної" спецроти "Беркута", тієї, що розстрілювала майданівців" - розповідається на сторінці Facebook "Майдан 18-20 лютого. Як все було".

"Симисюк загинув від вогнепального поранення вранці 20 лютого біля Жовтневого палацу. Це сталося після того, як був убитий Богдана Вайду, Богдана Сольчаника, Андрія Саєнка, Івана Тарасюка та інших хлопців, поранені десятки активістів Майдану, які поспішили в перший прорив на Інститутську після того, як "Беркут" і ВВ почали відступати", - йдеться на сторінці.

Тому й не дивно, що вшанування М. Симисюка як героя, викликала хвилю обурення в соцмережі. Все ж таки має бути розуміння "героя" в наших поліцейських.
Опублікував: Інна Мартинчук

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...