Хіти тижня. Можна знищити цілі раси: Ліки проти раку здатні стати небувалою по звірству біологічною зброєю

​На думку Джона Сотоса, завідувача медичним напрямком компанії Intel, та сама технологія, яка може вилікувати смертельну хворобу, здатна стати таємною зброєю проти життя окремих людей і навіть цілих рас - за рахунок переписування генома на льоту.

Сотос зробив цю заяву на конференції з інтернет-безпеки в Лас-Вегасі, де хакери з усього світу діляться досвідом і порадами того, як пробратися всередину будь напівпровідникової плати, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Експерт Intel, відомий за участю в різних телевізійних шоу, висловив думку про те, що можливий успіх амбітного проекту Джо Байдена, державної програми зі створення вакцини проти раку, може нести в собі ризики створення біологічної зброї величезного потенціалу.

За словами Сотоса, на сьогодні застосування біологічної зброї зупиняє факт некерованості процесу, в результаті чого може постраждати хто завгодно, хто не є ворогом конкретного терориста.

Технологія Байдена маніпулює з ДНК, тому що рак - генетична хвороба, але саме так, через зміну генетичної інформації, можна також знищувати або змінити противника на війні. Іншими словами, якщо ми можемо закодувати лікування на певний вид клітин хворого, то точно так само ми можемо запрограмувати мету біологічного удару у вигляді групи людей з близькою ДНК.

Такої технології на сьогоднішній день немає, або, можливо, вона вже є, але її відкриття не вигідно оприлюднювати. Скажімо, Crispr - пристрій для переписування генома - це крок саме в цьому напрямку.

"Є речі, які гірше смерті, - уточнив учений. - Я маю на увазі управління людьми за допомогою переписування їх генетичної інформації. Скажімо, войовничі мізогіністи можуть змусити всіх жінок носити паранджу - просто через корекцію коду непереносимості сонячного світла у кожної жінки".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...