Хіти тижня. "Мужик не простой. По-любому покушение": У мережі з'явилися подробиці про вибух у Донецьку (фото, відео)

Підірвана машина мала особливі номери «ДНР».

На місці вибуху у Донецьку. Фото: соцмережі.

Під час вибуху в тимчасово окупованому Донецьку постраждав автомобіль з символікою «ДНР». Про це повідомляють донеччани в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми даними, подія була серйозною, на місці вибуху розлита кров, автомобілі мають явні пошкодження. При цьому сама підірвана машина мала особливі номери «ДНР». Донеччани зазначають, що це міг бути замах на «непростого» містянина.

«Судя по номерам, это не случайный взрыв ГБО», — зазначив коментатор.

«Мужик не простой. По-любому покушение», — написав інший користувач.

«Взрыв был слышан аж на бульваре Пушкина, что говорит о мощности взрыва, но видимые повреждения машин на картинке не соответствуют этому», — також повідомляють очевидці.

За деякими відомостями, в автомобілі знаходилися 4 людини, і одна з них в результаті вибуху загинула.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...