Хіти тижня. "Ми так на Майдані робили": Вбивство журналістів РФ в Африці розкрило брехню пропагандистів в Україні

Військовий кореспондент Видавничого дому "Комсомольська правда" Олександр Коц зробив випадкове зізнання у соцмережі.

Вбиті росіяни мали прострочені посвідчення журналістів. Фото: соцмережі.

У вбитих у Центральноафриканській республіці російських журналістів були виявлені прострочені посвідчення різних ЗМІ. Про це повідомляє "Московський комсомолець" із посиланням на власне джерело, яке знайоме з ситуацією, передають Патріоти України.

"У них були з собою прострочені редакційні посвідчення різних ЗМІ", - наводяться слова співрозмовника. Раніше повідомлялося, що у вбитих росіян знайшли прес-карти "Известий", проте видання оперативно спростувало цю інформацію.

Військовий кореспондент Видавничого дому "Комсомольська правда" Олександр Коц у своєму Telegram-каналі Kotsnews підтвердив, що прес-карти загиблих могли бути підроблені. "Їм потрібні були журналістські посвідчення, щоб отримати акредитацію ООН. В Орхана вона напевно була. Може через знайомих зробили ще одну. А може в фотошопі намалювали і заламінували. Ми так на Майдані робили, коли за російські документи можна було відправитися на підвал КМДА", - написав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...