Хіти тижня. "Ми так на Майдані робили": Вбивство журналістів РФ в Африці розкрило брехню пропагандистів в Україні

Військовий кореспондент Видавничого дому "Комсомольська правда" Олександр Коц зробив випадкове зізнання у соцмережі.

Вбиті росіяни мали прострочені посвідчення журналістів. Фото: соцмережі.

У вбитих у Центральноафриканській республіці російських журналістів були виявлені прострочені посвідчення різних ЗМІ. Про це повідомляє "Московський комсомолець" із посиланням на власне джерело, яке знайоме з ситуацією, передають Патріоти України.

"У них були з собою прострочені редакційні посвідчення різних ЗМІ", - наводяться слова співрозмовника. Раніше повідомлялося, що у вбитих росіян знайшли прес-карти "Известий", проте видання оперативно спростувало цю інформацію.

Військовий кореспондент Видавничого дому "Комсомольська правда" Олександр Коц у своєму Telegram-каналі Kotsnews підтвердив, що прес-карти загиблих могли бути підроблені. "Їм потрібні були журналістські посвідчення, щоб отримати акредитацію ООН. В Орхана вона напевно була. Може через знайомих зробили ще одну. А може в фотошопі намалювали і заламінували. Ми так на Майдані робили, коли за російські документи можна було відправитися на підвал КМДА", - написав він.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...