Хіти тижня. "Михаил Сергеевич, Раиса Максимовна и мелкий гоблин": Росіян розлютив знімок Путіна з Горбачовим

Ось так воно і відбувається. Спочатку носиш комусь валізу, а потім вирішуєш долю цілої країни...

Ніхто не забув, що спочатку Путін носив валізу. Ілюстрація: ТАСС.

Мережу розбурхало історичне фото, на якому президент РФ Володимир Путін зображений із першим і останнім президентом СРСР Михайлом Горбачовим. Кадр був опублікований у Instagram головним редактором "Эхо Москвы" Олексієм Венедиктовим, передають Патріоти України.

Нинішній російський лідер стоїть за спиною Горбачова під час інтерв'ю і уважно спостерігає за діями свого попередника. Користувачі бурхливо відреагували на фото. Багато з них зазначили, що Путін вже тоді знав, куди влаштуватися. При цьому, росіяни здивувалися, що в ті часи ніхто не розглянув суті нинішнього президента.

"Ось так воно і відбувається. Спочатку носиш комусь валізу, а потім вирішуєш долю цілої країни", "А головного ми не помітили", "Як вони в ньому нічого не розгледіли", "Мимоволі пригадуються слова пісні: І носій такий молодий","Виростив шавку", – написали в коментарях.

Дехто також помітив, що в Росії спостерігається кругообіг влади. Так, Путіна попередили про небезпеку в його оточенні. "Десь у шістках Путіна бігає той, хто займе потім його місце", – зіронізували в мережі.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...