Хіти тижня. "Миттєво встала з колін і так бігла, як летіла": Мережу обурив інцидент з дівчиною-жебрачкою на вокзалі у Києві (фото)

Дівчина просила милостиню на колінах, заявивши, що у її сестри відірвався клапан на серці і дуже потрібні гроші. При цьому сказала, що мобільних телефонів у сім'ї немає, а номер домашнього вона не пам'ятає.

Фото:Facebook

У Києві біля залізничного вокзалу просить милостиню дівчина з фотографією дитини в руках. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Ольга Чепіль, передають Патріоти України.

"Дощ, холод, вітер. Стоїть на колінах дівчина і просить. У руках фото дитини з красивими заплетеними косичками і сумними очима: "Дайте хто скільки може - врятуйте життя, не проходьте". Проходжу, але серце гризе. Обертаюся, а там одна жінка кидає гроші, людина вивертає кишені - не шкодує", - написала Чепіль. Вона зазначила, що повернулася і почала розмову.

Дівчина заявила, що у її сестри відірвався клапан на серці і дуже потрібні гроші. При цьому сказала, що мобільних телефонів у сім'ї немає, а номер домашнього вона не пам'ятає.

Журналістка запропонувала їй звернутися на телебачення за допомогою, однак вона відмовилася. Крім того, дівчина не змогла назвати номер лікарні, в якій лежить її "хвора сестра" і не дозволила себе сфотографувати.

"Дівчина миттєво встала з колін і так бігла, як летіла. І картату сумку грошей від людей із серцем забрала з собою", - підсумувала Чепіль.

Користувачі соцмережі обурені інцидентом.

"Такі на кожному розі стоять"; "Припинила давати гроші тим, хто просить. Всі брешуть"; "Це безсердечні негідники (вибачте). Таким ось чином вони позбавляють підтримки тих, хто дійсно потрапив у біду", - пишуть користувачі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...