Хіти тижня. На Дніпропетровщині школяр жорстоко зарізав сусіда, дитину та поранив вагітну жінку

Хлопець розбив вікно будинку своїх жертв та накинувся на них із ножем.

Ніж, яким був скоєний злочин. Фото: прес-служба нацполіції.

Жертвами 11-класника стала сім'я сусідів – 30-річний чоловік та 4-річний хлопчик. Від отриманих ножових поранень вони загинули. Жінка – 35-річна вагітна, отримала численні ножові поранення та була доставлена до лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

"Встановлено, що 10 березня приблизно о 23:20 18-річний хлопець прийшов до будинку сусідів, де завдав численні ножові поранення чоловіку, жінці та їх малолітній дитині. Після розправи над родиною хлопець втік з місця скоєння злочину", – повідомляють у поліції.

На пошуки зловмисника був задіяний весь особовий склад Павлоградського відділу поліції. За лічені години правоохоронці встановили його особу та затримали. Виявилося, хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини злочину та мотив.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...