Хіти тижня. "На Донбасі немає російських військ": Відомий український композитор зробив скандальну заяву

На думку Бистрякова, на стороні ЗСУ воюють "добровольці" - канадці, австралійці, поляки і чехи....

Володимир Бистряков. Фото:Гордон

Популярний український композитор Володимир Бистряков заявив в недавньому інтерв'ю, що зараз на Донбасі немає російських військ. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

"Я не знаю, вводив він (президент Росії Володимир Путін - ред.) раніше війська в Донецьк чи Луганськ, але на даний час на Донбасі немає російських військ. Це воюють люди, які там живуть. А на стороні ЗСУ воюють "добровольці" - канадці, австралійці, поляки і чехи ... Хто хочеш воюють. Ну і що?" - сказав артист.

Як відомо, це вже не перша провокаційна заява Володимира Бистрякова про ситуацію на сході України. Раніше Бистряков заявляв, що захоплення Криму в 2014-му не було, півострів ніхто не анексував і не окупував. Також артист звинуватив ЗСУ у початку бойових дій на Донбасі: начебто вони почали бомбити Луганськ першими. За словами артиста, Євромайдан був звичайним шоу.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...