Хіти тижня. "На д...пі живого місця немає": Епічні подробиці поранення Захарченка

Виявилося, що "курмаршала" випадково підстрелили "свої".

Захарченко знову зганьбився. Фото: соцмережі.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко отримав вогнепальне поранення від своїх же терористів під Горлівкою. Як повідомила військовослужбовець Збройних сил України Вікторія Руденко на своїй сторінці в Facebook, інцидент стався більше двох тижнів тому, передають Патріоти України.

Тоді один з терористів "завинив" на передовій, через що по нього приїхали дві машини "правоохоронців ДНР", щоб заарештувати. Однак він разом зі своїм товаришем чинив опір, в результаті чого загинуло четверо людей і ще троє отримали поранення.

"Так ось, як виявилося, в одній з машин був сам курячий генерал Захарченко... А наркомани, які не здалися без бою, викрали з "потоку" партію наркоти і грошей, тому він і приїхав, щоб особисто бути присутнім при поверненні втраченого. Але отримав від своїх же макак кулю в зад і був вивезений до Московії", - написала Руденко.

Вона повідомила, що Захарченко вже прооперували і він повернувся в Донецьк на милицях. "Живучий курячих справ майстер, але на дупі вже немає живого місця", - додала військовослужбовець.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...