Хіти тижня. На футбольному турнірі жорстоко побили відомого "динамівця" (відео)

Організатори вирішили перервати зустріч і відвести команди в роздягальні. Мінаю була присуджена перемога. Про санкції щодо Алекса, фанати якого брали участь в бійці, поки невідомо.

Бійка під час матчу. Фото: скріншот з відео.

Екс-захисника Динамо і збірної України Олега Допілку жорстоко побили під час матчу футзального турніру. Про це повідомляє Трибуна, передають Патріоти України.

Під час гри восьмого туру Ужгородської футзальної ліги Мінай Допілки грав проти мукачівського Алекса. В одному з епізодів зустрічі відбулася сутичка між гравцями, яка з часом переросла в масове побоїще за участю уболівальників. Допілка (№3 у біло-синій формі) виявився в самому епіцентрі бійні, йому дісталося ледь не найбільше від розлюченого натовпу.

Організатори турніру вирішили перервати зустріч і відвести команди в роздягальні. Мінаю бу

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...