Хіти тижня. На Київщині місцева влада погрожує школяру, який висвітлив її корупційні схеми (відео)

Сільський голова населеного пункту, де мешкає школяр, пояснює, що це все тому, що "хлопець занадто багато займається громадською діяльністю".

Матір школяра погрожують позбавити батьківських прав / скріншотДепутати сільської ради села Гатне погрожують родині школяра Сергія Чагарова, який зацікавився сільським бюджетом та активно висвітлює корупційні схеми. Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап, передають Патріоти України.

Згідно із повідомленням Гнапа, хлопцеві, на якого вже нападав депутат, погрожують дурдомом, та обіцяють позбавити материнських прав його матір. Депутати вже направили листа в службу у справах сім'ї та дітей, щоб та перевірила, як мати Сергія виконує батьківські обов'язки.

«Ти учті, єслі ти ще будеш отакой х*ньой страдать, то твою мати лишать материнських прав, а ти підеш в дурдом, бл*ть!" - ось так спілкуються місцеві депутати зі школярем, який вирішив цікавитись питаннями сільського бюджету», - написав журналіст. Коментуючи ситуацію, сільський голова каже, що це все тому, що "хлопець занадто багато займається громадською діяльністю".

Як повідомлялось раніше, 16-річний школяр Сергій Чагаров активно висвітлює корупційні схеми розподілу землі в селі Гатне Київської області, за що отримує погрози з боку чиновників. Однак на останньому засіданні сесії ради один з депутатів застосував до підлітка силу. Депутат Києво-Святошинського району Олександр Паламарчук брав участь у засіданні Гатненского сільради і підняв питання про висвітлення в Facebook дерибану земель школярем.

Політик, (який ще на той час перебував в Блоці Петра Порошенка), підійшов до блогера, який сидів на стільці, взяв його за вухо і почав погрожувати. Постійно стискаючи своєю рукою шию підлітка, депутат розповідав про те, що хлопчика будуть бити через його публікації. Після скандального засідання потерпілий від рук Паламарчука Сергій Чагаров викликав поліцію, але копи відмовилися приймати у нього заяву... оскільки він неповнолітній.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...