Хіти тижня. На Майдані прив'язали до стовпа дилера, який продавав наркотики підліткам (відео)

Натовп людей оточив юнака, прив'язаного до стовпа скотчем в самому центрі Києва. А він сам в цей час намагається звільнитися, але всі його спроби виявляються марними.

Чоловіка вирішили покарати у незвичний спосіб. Фото: скріншот з відео.

У Києві на Майдані незалежності був затриманий і прив'язаний скотчем до стовпа чоловік, який нібито продавав підліткам амфетамін. Відео інциденту, який трапився у п'ятницю, 8 лютого, опубліковано на YouTube-каналі dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

"Небайдужі громадяни викликали поліцію, повідомивши, що зловили і б'ють дитину, однак на цій дитині слідів значних травм не виявили", — йдеться в повідомленні.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...