Хіти тижня. На "Міс Україна-2017" подала заявку кримчанка, яка брала вже участь в російських конкурсах краси (фото)

Менеджер неперебірливої красуні пояснила, що Катерина Луганська не порушує жодних умов конкурсу, бо у неї є українське громадянство.

Катерина Луганська вирішила взяти участь в українському конкурсі краси. Фото:https://apostrophe.ua/

У фіналі національного конкурсу краси "Міс Україна-2017" за корону боротиметься учасниця з Ялти Катерина Луганська, яка раніше представляла окупований Крим на конкурсах краси в Росії. Про це пише Апостроф, передають Патріоти України.

Катерина Луганська брала участь в конкурсі "Міс Росія 2016", де вона представляла окупований Крим. Цього року дівчина бореться за звання "Міс Україна-2017".

Менеджер "Міс Україна-2017" Айтен Новрузова в коментарі виданню пояснила, що Луганська не порушує жодних умов конкурсу. Адже у неї є українське громадянство, а брати участь в іноземних конкурсах правилами українського національного конкурсу не заборонено.

"Нам важливі зовнішні дані, відсутність шкідливих звичок, заняття благодійністю", - додала менеджер.

Як повідомляє видання, питання про те, як Луганська брала участь в національному конкурсі "Міс Росія 2016" з українським паспортом і як з цим же паспортом вчиться в Ростові, залишається відкритим.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...