Хіти тижня. На молебні в Дніпрі поруч із Епіфанієм і Порошенком помітили кримінального авторитета, - Бутусов

Юрій Бутусов повідомив, що Олександр Петровський проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання, пік активності якого припадав на 2000–2004 роки.

У Дніпрі відбувся перший спільний молебень митрополита Епіфанія і президента Порошенка. Фото: Фейсбук.

Під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України у Дніпрі біля предстоятеля Православної церкви України Епіфанія і президента Петра Порошенка помітили лідера організованого злочинного угруповання Олександра Петровського, відомого у кримінальних колах як Нарік, і його помічника – кримінального авторитета на прізвисько Еміль. Про це повідомив у Facebook журналіст, головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Перший спільний молебень митрополита Епіфанія і президента Порошенка відбувся в Дніпрі. Але президент і митрополит молилися не одні. На жаль, генеральний прокурор Юрій Луценко не зміг взяти участі в поїздці, інакше б він упізнав чоловіка зліва від митрополита, який пробрався настільки близько, ніби він один із головних учасників цієї найважливішої події", – пише журналіст.

Посилаючись на коментар Луценка, опублікований виданням "Дзеркало тижня" у 2011 році, Бутусов повідомив, що Петровський проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання, пік активності якого припадав на 2000–2004 роки. У 2005 році він покинув територію України, низку членів його угруповання було затримано, а саме угруповання було фактично розгромлено.

"Поряд із Порошенком і Епіфанієм на фотографії, за даними нинішнього генерального прокурора, той самий "лідер організованого злочинного угруповання" – Олександр Петровський. А ліворуч від Петровського в темних окулярах – "авторитет" на прізвисько Еміль, його права рука", – написав головний редактор "Цензор.НЕТ".

За інформацією Бутусова, мати Петровського, Оксана Петровська, яка раніше очолювала низку фірм, створених її сином, у 2016 році стала директором Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка. Журналіст підкреслив, що вчора, 17 грудня, театр був удостоєний президентом України статусу "національного".


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...