Хіти тижня. На очах десятків свідків: У самому центрі Москви обезголовили дівчину, а труп викинули прямо з вікна (відео 16+)

Голову загиблої зразу й не знайшли. Поліція веде розслідування за фактом насильницької смерті.

Ілюстрація: onlineua.club

У Москві стався шокуючий інцидент. На Кутузовському проспекті з вікна будинку викинули труп дівчини без голови, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Випадковим свідком події став чоловік, який сидів в барі навпроти. Він вийшов покурити і помітив щось дивне й вирішив зняти це на камеру мобільного телефону.

На асфальт біля будинку прямо з вікна впав труп жінки, при цьому тіло було обезголовлене. Випадкові перехожі, які опинилися неподалік, негайно викликали бригаду швидкої допомоги і поліцейських. Але допомога лікарів вже не знадобилася, вони лише констатували факт смерті.

У соціальних мережах ця подія викликала широкий громадський резонанс. Поки поліцейські і слідчі не дають офіційних коментарів, займаючись оперативною роботою, користувачі роблять за них висновки самостійно.

Деякі заявляють, що з вікна будинку на Кутузовському проспекті викинули дівчину без голови. Інші ж запевняють, що під вікнами будинку знайшли тіло 70-річної пенсіонерки.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...